top of page
GS rijen Schildersweken en Glas

Schilderwerken
Bedrijven

Schilderwerk aan uw bedrijfspand(en).

Bedrijven geven de zorg voor het onderhoud in vrijwel alle gevallen uit handen. Vanuit de bedrijfsgedachte gelden voor het beheer van vastgoed binnen de onderneming meestal dezelfde regels aan die van het bedrijf zelf, de investeringen moeten laag zijn en zo goed mogelijk renderen. Het bedrijfspand moet het bedrijf faciliteren zodat het bedrijf haar activiteiten kan uitvoeren met als resultaat een redelijke vergoeding of winst. Daarnaast spelen waarde behoud (of stijging), beperking van onnodige kosten en natuurlijk ook het onderhoud van uitstraling een grote rol.

Onderhoud aan uw vastgoed.

Onderhoud vormt een belangrijk aspect van het beheer van het vastgoed. Goed onderhoud waarborgt de functie van het gebouw en het gebruik ervan, zorgt voor waarde behoud en behoud van identiteit.

Traditioneel onderhoud met moderne technieken en materialen.

Als traditioneel onderhoudsbedrijf kenmerken wij ons door op vakbekwame wijze uitvoeren van traditioneel schilderwerk met moderne materialen en technieken. Hiertoe maken wij vooraf afspraken met u over het gewenste eindresultaat en stellen deze prestatie vast in een document.

Dat kunnen we doen op een door ons zelf opgesteld onderhoudsbestek of een bestek dat is opgesteld door een andere partij zoals bijvoorbeeld een architect of verffabrikant. Gs Rijen zal echter te allen tijde een proactieve rol spelen in het proces zodat altijd een op uw specifieke situatie toegesneden onderhoudsplan wordt toegepast.

Totaal onderhoud.

Wij verzorgen het onderhoud aan vastgoed, voeren in eigen beheer reparaties uit en rapporteren onze werkzaamheden uitgebreid aan u als werkgever. Waar nodig zetten we vakspecialisten in uit andere disciplines maar dragen altijd zelf de eindverantwoordelijkheid voor de uitgevoerde werkzaamheden.

Onze resultaatgerichte aanpak, jarenlange ervaring en aanpak mentaliteit zorgen er voor dat u krijgt waarvoor u betaald. En meer.

Vrijblijvende offerte klik hier 

bottom of page