top of page

GS Rijen

Welkom bij GSRijen.nl,

 

GSRijen.nl is een jong bedrijf met jarenlange ervaring in glas- en schilderwerk. Het bedrijf wordt gerund door Freddie van Gool en Peter Timmermans, samen met een aantal vaste werknemers.

Freddie van Gool

Freddie van Gool is werkzaam in de schildersbranche sinds 1980. Na jaren als voorman en uitvoerder te hebben gewerkt, heeft hij in 2006 de overstap gemaakt naar de functie van bedrijfsleider bij verschillende schildersbedrijven. Als bedrijfsleider zijnde heeft hij ervoor gezorgd dat deze bedrijven zijn blijven groeien, ondanks de crisis die de branche destijds doormaakte. In 2016 deed voor hem de mogelijkheid zich voor om de volgende stap te zetten en om eigenaar te worden van een nieuw op te richten glas- en schildersbedrijf.

+31 6 51 03 33 53

GS Rijen Maatwerk in glas en schilderswerken

Peter Timmermans

Peter Timmermans is sinds 1999 werkzaam in de glas- en schildersbranche. Hij is begonnen als mede-eigenaar van W & T Glas en Montage, dat is uitgegroeid van een glasherstelbedrijf tot een allround glasverwerkingsbedrijf dat alles op het gebied van vlakglas en gebogen glas kan leveren en monteren. W & T Glas en Montage heeft ingespeeld op de groeiende marktvraag naar levering en montage van complete glas- en staalconstructies en heeft hier inmiddels verschillende projecten van gerealiseerd. Deze projecten zijn onder andere te zien op onze website.

+31 6 22 71 05 00

GS Rijen Maatwerk in glas en schilderswerken

Wij bieden voor zowel het glas- als schilderwerk maatwerk aan, voor particuliere en zakelijke klanten. Meer informatie over onze werkzaamheden kunt u vinden op onze website. Als wij iets voor u kunnen betekenen, laat het ons dan weten middels een van de contactopties!

 

Freddie van Gool en Peter Timmermans

glas en schilder gs rijen
schilder en glas gs rijen
schilder en glas gs rijen
bottom of page